Ormen Langes Offisin

silketrykk begynnerkurs

banner.jpg

OLO Silketrykk Begynnerkurs er ment for deg som har lite eller ingen erfaring med silketrykk, men er nysgjerrig og interessert i metoden. Kurset består av 10 timer fordelt over tre økter, med to timer teori og åtte timer praktisk arbeid. Målet med kurset er å få god forståelse av silketrykk som teknikk, samt designe og trykke eget 2-farget silketrykk.

Det er kun 4 ledige plasser pr kurs så det blir tett oppfølging fra de to kursholderne. Begynnerkurset inkluderer alt av materiale - det eneste du trenger å ta med er skaperlyst! Etter å ha bestått kurset vil du sitte igjen med 10 selvproduserte silketrykk på kvalitetspapir som du har mulighet til å selge, eller gi bort som fine personlige gaver. Du blir også OLO-verksted godkjent for mulighet til å leie silketrykkfasilitetene i fremtiden, eller å melde deg på kommende videregående silketrykk-kurs.

Neste kurs starter 23. mai og holdes hver torsdag i tre uker. Mer informansjon finnes i kurs-agendaen under. Kurset holdes av OLO-teamet Blotomi, bestående av Vilde Espenes og Cody Lehman, og vil foregå på norsk og engelsk.